Behöver du solskyddsfilm i Stockholm?

Solskyddsfilm Stockholm är något du kan använda dig av för att skydda dig mot solen eller för att begränsa insyn. Den fungerar även om du vill spara energi. Solfilm är en slags plastfilm som man sätter på sina fönster. Solskyddsfilm Stockholm ​kan även kombineras med andra lösningar så som markis eller persienner. Det bästa alternativet för att få in dagsljus samtidigt som du sparar energi är ändå just solskyddsfilmer. 

Solskyddsfilmer sparar inte bara energi utan kan även vara bra för att skydda dina fönster mot UV-strålning eller mot glassplitter.

Välj mellan olika sorters solskyddsfilmer

När du ska köpa solskyddsfilm Stockholm så kan du välja mellan en mängd olika typer. Kontakta återförsäljare om du behöver ha en individuell lösning, då det oftast går att ordna. Då får du dem precis som du vill ha dem. Det finns även färdiga modeller att välja mellan som är antingen reflekterande eller halvreflekterande. Dessa skydd som finns på marknaden idag kan även vara ljusa och nästan osynliga där de sitter applicerade. 

Söker du ett skydd mot insyn, välj en solfilm som har en frostad yta. Det släpper in bra med ljus, men skyddar ändå bra mot att någon kan titta in! Solskyddsfilmerna som finns idag kommer oftast med en yta som är rephärdad. Det innebär att den är extremt tålig samt att det är inga svårigheter att sköta om dem. Dessa typer av skydd kräver inget underhåll utan du kan sköta dina fönster så som du brukar med putsning och tvättning.​