Skaffa nytt solskydd i Stockholm

Läge att investera i ett nytt solskydd? Om du vill ha mer information om hur du skyddar ytor både inne och ute, kolla upp www.mmops.se. Sol är viktigt och bra, men det är också viktigt att få rätt skydd från den, så att man inte utsätts för mycket exponering. Glöm dock inte bort att vi behöver sol på dessa breddgrader för att kunna få den dos av vitamin D som krävs för att klara vinterhalvåret.

För att få denna dos behöver man en daglig exponering av sol på cirka 15 till 20 minuter. Detta utan solskyddsfaktor, som faktiskt tar bort den här effekten. Svårnavigerat alltså, i en tid där alla snackar hudcancer och risker vid solning. Konsultera givetvis läkare om du har frågor kring hur denna balans ska uppnås, men det är viktigt att ha ett sunt förhållningssätt till solljus om man bor i Norden.

Rätt solskydd hjälper

I år har vi ju knappast fått för lite, och det ska bli intressant att se hur de kommande somrarna blir. Sommarvärmen har ju till och med blivit en valfråga, då den har gjort att man har tagit upp klimatfrågor med utgångspunkt från vårt nu väldigt varma klimat. Om det fortsätter så här så kommer vi få lägga om våra vanor litegrann och bli mer spanska och kanske lägga in en siesta så där mitt på dagen, för att kunna hantera situationen och få energi till fortsatt arbete under dagen.

På många sätt har den här sommaren varit som ett långt besök i södra Europa för oss alla här i landet. En spännande och unik upplevelse givetvis. Ett bra solskydd hjälper dig definitivt att hitta rätt balans i solskenet, oavsett om du bor i Stockholm eller någon annan del av landet.​